Tn. Hj. Razif

Kuala Lumpur, 10/09/2012 – Warga UPIKE menzahirkan dukacita akan perkhabaran bahawa Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman – Juruteknik Elektrik Kanan telah dimasukkan ke Hospital Kuala Lumpur pada 07 September 2012 yang lalu.

Memetik sumber, beliau dimasukkan ke Hospital berkenaan akibat kompilasi ketidakselesaan di bahagian perut yang dialaminya sejak kebelakangan ini selepas hari raya yang lalu.

Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman merupakan kakitangan Bahagian Inspektorat dan Pemeriksaan di Unit Perunding Inspektorat Dan Keselamatan Elektrik, Cawangan Kejuruteraan Elektrik.

ir. Nurulilyani selaku Jurutera Elektrik di Bahagian Inspektorat dan Pemeriksaan bersama-sama pegawai-pegawai kanan UPIKE CKE menyantuni Tn. Hj. Razif

Susulan itu ir. Nurulilyani selaku Jurutera Elektrik di Bahagian Inspektorat dan Pemeriksaan bersama-sama pegawai-pegawai kanan UPIKE CKE yang terdiri daripada ir. Ong Cheat Wai – Jurutera Elektrik (mewakili KJE), Pn. Saffiah, Tn. Hj. Razali dan Pn. Rogayah – telah bergegas menziarahi Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman di hospial berkenaan. Mereka juga mengambil peluang menyantuni ahli keluarga Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman yang turut sama berada di hospital tersebut.

Hasil lawatan dan perkembangan kesihatan Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman telah dilaporkan kepada pihak pengurusan UPIKE CKE oleh ir.Ong Cheat Wai.

Sebagai memberi sokongan moral marilah kita semua bersama-sama berdoa semoga kesihatan Tn. Hj. Abdul Razif Abdul Rahman kembali stabil dan Insya Allah akan kembali pulih sepenuhnya. Amin. – Sumber : Kebajikan UPIKE CKE

Advertisements

1 Response to “Tn. Hj. Razif”


  1. 1 payang September 11, 2012 at 5:39 pm

    Engineer Azlan tak ada dalam gambar ekk?


Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 82,782 hits

RSS CUEPACS

  • KSN KESAL DENGAN ISU KETIDAKHADIRAN PEGAWAI PERUBATAN KE TEMPAT KERJA February 16, 2017
    Bernama13/11/2016 KLANG, 13 Feb (Bernama) -- Ketua Setiausaha Negara Tan Sri Dr Ali Hamsa melahirkan rasa kesal dengan aduan terdapat pengamal perubatan di hospital kerajaan yang terpaksa dibuang kerja berikutan ketidakhadiran ke tempat kerja untuk tempoh masa yang begitu lama. Beliau berkata mengikut laporan yang diterima dari Jawatankuasa Tatatertib Kement […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers