Perpindahan_AKJ

Saudara Ahmad Kamal Jemari @ AKJ @ Rahim Jantan – ‘punch card’ terakhir di UPIKE CKE🙂 Selepas ini ‘punch card’ di Bangunan SUK Selangor pula…

Seluruh Warga UPIKE CKE merakamkan ucapan tahniah dan terima kasih kepada Saudara Ahmad Kamal Jemari atau nama penanya AKJ atau dikenali juga sebagai Rahim Jantan.

Ucapan tahniah kerana beliau telah bertukar ke JKR Elektrik Negeri Selangor (Bangunan SUK) berkuatkuasa 3 September 2012, manakala ucapan terima kasih kerana jasa dan sumbangan yang banyak telah dicurahkan sepanjang perkhidmaan beliau di UPIKE CKE.

Beliau merupakan Urusetia Tetap Mesyuarat Pengurusan CKE, Urusetia Tetap Program Friday Talk, Ahli KIK UPIKE, aktif mewakili UPIKE dalam aktiviti AKSI CKE, juga merupakan team yang berusaha menjayakan progran santai-santai keluarga UPIKE (Hari Keluarga) dan banyak lagi jasa dan sumbangan beliau yang tak mampu untuk disenaraikan di sini…..

Semoga Saudara Ahmad Kamal Maju akan Jaya di dalam semua bidang yang diceburinya….

0 Responses to “Perpindahan_AKJ”  1. Leave a Comment

Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 81,092 hits

RSS CUEPACS

  • CUEPACS RAYU TIDAK BEKU PENGISIAN PERJAWATAN September 25, 2016
    Utusan Malaysia24/9/2016 KUANTAN 24 Sept. – Kongres Kesatuan Pe­kerja-Pekerja di Da­lam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) mera­yu ke­rajaan supaya tidak membekukan pengisian perjawatan dalam pembentangan Bajet 2017. Azih MudaPresidennya, Datuk Azih Muda berkata, kerajaan kena melihat keperluan agensi-agensi penguatkuasaan seper­ti bomba, polis dan imigresen yang p […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers