Anugerah Akhir Tahun ~ 2011

Kuala Lumpur, 22/12/2011 – Sempena mesyuarat pengurusan UPIKE Bil.12/2011, satu majlis penyampaian sijil telah di adakan sebaik sahaja selesai majlis mesyuarat berkenaan. Penyampai sijil ini telah disampaikan oleh Y. Bhg. Ir. Mokhtar Bin Zainal, KJE UPIKE.

Majlis yang disaksikan oleh pegawai-pegawai kanan UPIKE bersama kakitangan perlaksana ini sebagai penghargaan kepada kakitangan yang telah menyampaikan sesi syarahan dan ceramah pada sesi “Friday Talk” sepanjang tahun 2011.

Dengan hadir pada sesi friday talk kita sudah dikira telah menghadiri latihan, malah penceramah yang memberikan ceramah pula sudah dikira telah menghadiri kursus selama satu hari.” kata Eng. Azlan ketika menyampaikan kata-kata aluan ketika mempengerusikan majlis ini.

Tambah beliau lagi, “Hasil dari penyampaian ini, dapat meningkatkan keyakinan diri dan dapat melahirkan komunikasi yang berkesan di kalangan sekalian warga UPIKE….

Diakhir penutupan majlis, semua warga UPIKE dan penerima sijil telah merakamkan gambar kenang-kenangan bersama KJE dan JEPK.

Sumber berita : TheJambat Channel

2 Responses to “Anugerah Akhir Tahun ~ 2011”


  1. 1 RAHIM JANTAN December 22, 2011 at 1:43 pm

    SEKALUNG TAHNIAH…KEPEDA SEMUA PENERIMAAN SIJIL….


Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 81,859 hits

RSS CUEPACS

  • LEBIH 71,000 PENJAWAT AWAM BERSARA AWAL ANTARA FAKTOR KESIHATAN December 8, 2016
    Bernama8/12/2012 Datuk Seri S.K Devamany - gambar failKUALA LUMPUR, 8 Dis (Bernama) -- Permohonan 71,700 penjawat awam untuk bersara awal diluluskan dari 2006 sehingga kini, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri S.K Devamany.Devamany berkata antara faktor penjawat awam memilih bersara awal disebabkan masalah kesihatan selain menceburi b […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers