Lawatan Ketua Pengarah Ke CKE


18 April 2011 – Ketua Pengarah Jabatan Kerja Raya Malaysia Y.Bhg. Dato’ Sri Dr. Judin Bin Abdul Karim telah mengadakan lawatan ke Cawangan Kejuruteraan Elektrik di Cheras (UPIKE & USPM).

Lawatan ini adalah susulan daripada pengiktirafan yang diterima oleh CKE iaitu pengakreditasian makmal Unit Standard, Pengujian & Makmal (USPM) di bawah Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM) yang dikendalikan oleh Jabatan Standard Malaysia.Turut mengiringi KPKR adalah Pengarah Kanan Cawangan Kejuruteraan Elektrik Ir. Hj. Mohd Fazli Bin Osman dan Ketua-ketua Jurutera Elektrik.

Antara Agenda lawatan adalah ucapan Ketua Pengarah dan sesi dialog serta lawatan ke Makmal Akreditasi Pengujian. Kami kakitangan JKR Cawangan Kejuruteraan Elektrik mengucapkan jutaan terima kasih di atas kehadiran beliau dan segala amanat serta nasihat beliau akan menjadi inspirasi jabatan ini meneruskan tradisi kecemerlangan.

Sumber : Berita CKE

0 Responses to “Lawatan Ketua Pengarah Ke CKE”  1. Leave a Comment

Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 81,859 hits

RSS CUEPACS

  • LEBIH 71,000 PENJAWAT AWAM BERSARA AWAL ANTARA FAKTOR KESIHATAN December 8, 2016
    Bernama8/12/2012 Datuk Seri S.K Devamany - gambar failKUALA LUMPUR, 8 Dis (Bernama) -- Permohonan 71,700 penjawat awam untuk bersara awal diluluskan dari 2006 sehingga kini, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri S.K Devamany.Devamany berkata antara faktor penjawat awam memilih bersara awal disebabkan masalah kesihatan selain menceburi b […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers