Kebajikan.

“Saudara Ahmad Zaki kemalangan!!!” Itulah berita yang disampaikan oleh Mr. Rup Kumar kepada semua warga UPIKE pada pagi semalam. Alhamdulillah beliau dalam keadaan stabil dan hanya mengalami cedera ringan di bahagian kaki.

Eng. Mohammad Azlan selaku Pengarah Biro Kebajikan UPIKE dan Eng. Kamaruzzaman selaku Pengarah Biro Kewangan UPIKE telah berkesempatan menziarahi En. Ahmad Zaki di Hospital Assunta, Petaling Jaya. Kehadiran mereka berdua sekaligus mewakili Warga UPIKE, Seluruh Warga UPIKE berharap saudara Ahmad Zaki tenang dan bersabar serta berdoa semoga beliau segera sembuh. Insya Allah akan boleh kembali bertugas dalam tempoh yang terdekat. Amin

Saudara Ahmad Zaki sedang berehat di Hospital dan ditemani oleh isterinya.

Eng. Mohammad Azlan sedang mendengar cerita detik-detik sebelum kejadian oleh Saudara Ahmad Zaki (walaupun sakit tetapi tetap ceria)

Keadaan kaki beliau bengkak dan sedang dirawat oleh pihak hospital.

Eng. Kamaruzzaman sempat menyampaikan salam dari semua warga UPIKE dan kata-kata semangat kepada saudara Ahmad Zaki.

3 Responses to “Kebajikan.”


  1. 1 Rahim jantan March 23, 2011 at 12:52 am

    nampaknya si pelawat pesakit yang lebih banyak menonjol……gambar tu pun tak tau lah samada diambil secara sengaja atau tidak…….tp nampak gayanya mcm real jer…pepepun to zaki hope cepat sembuh..and kembali bekerja…sbb paklah dah merinduimu…..

  2. 3 Sahar March 26, 2011 at 5:48 pm

    ….. mesti En. Zaki terharu menerima kunjungan mereka berdua ini.
    Bak kata pepatah, cubit peha kiri satu badan terasa sakit.


Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Blog Stats

  • 81,859 hits

RSS CUEPACS

  • LEBIH 71,000 PENJAWAT AWAM BERSARA AWAL ANTARA FAKTOR KESIHATAN December 8, 2016
    Bernama8/12/2012 Datuk Seri S.K Devamany - gambar failKUALA LUMPUR, 8 Dis (Bernama) -- Permohonan 71,700 penjawat awam untuk bersara awal diluluskan dari 2006 sehingga kini, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri S.K Devamany.Devamany berkata antara faktor penjawat awam memilih bersara awal disebabkan masalah kesihatan selain menceburi b […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers