Mini Konvensyen KIK 2010

Pada 14 Disember 2010, bertempat di BMU Tingkat 11, Cawangan Kejuruteraan Elektrik telah mengadakan satu Mini Konvensyen KIK yang bertemakan “Kreatif Dan Inovatif Pencetus Transformasi” dan Peyampaian Anugerah Tokoh 2010. Majlis telah dirasmikan oleh Ir.Hj Mohd Fazli Bin Osman iaitu Pengarah Kanan Cawangan Kejuruteraan Elektrik JKR.

Sebanyak 12 kumpulan telah mengambil bahagian dalam mini konvensyen ini tetapi hanya 6 kumpulan yang berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir. Johan bagi Mini Konvensyen KIK 2010 dimenangi oleh Kumpulan B-STAREE (BPR’B’), naib johan dimenangi oleh Kumpulan GEMPUR (BPKS) dan tempat ketiga dimenangi oleh Kumpulan ENERGY dari unit (UIPT).

Tiga pegawai telah dinobatkan sebagai tokoh Cawangan Kejuruteraan Elektrik iaitu Cik Wan Rifhan Bt Wan Ab.Rahim bagi katogeri P&P, Encik Fitri Al-Ibni Bin Nadzri bagi Katogeri Kakitangan Sokongan 1 dan En. Abdul Sollah Bin Che Omar Bagi Katogeri Kakitangan Sokongan 2. Semoga dengan adanya majlis seperti ini dapat menjana pemikiran yang kreatif pada setiap kakitangan warga CKE dan diharapkan majlis seperti ini dapat diteruskan pada masa-masa yang akan datang.

Sumber Web CKE

Advertisements

0 Responses to “Mini Konvensyen KIK 2010”  1. Leave a Comment

Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 86,131 hits

RSS CUEPACS

  • CUEPACS MOHON KENAIKAN 3 PERATUS GAJI ASAS PENJAWAT AWAM June 21, 2017
    Malaisiakini21'6'2017Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) memohon kerajaan agar mempertimbangkan kenaikan gaji asas penjawat awam sebanyak tiga peratus dalam Bajet 2018.Presidennya Datuk Azih Muda berkata jika diluluskan, kenaikan itu akan membantu meringankan beban 62,000 penjawat awam dalam kategori B40 yang berdepan […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers