Mini Konvensyen KIK 2010

Pada 14 Disember 2010, bertempat di BMU Tingkat 11, Cawangan Kejuruteraan Elektrik telah mengadakan satu Mini Konvensyen KIK yang bertemakan “Kreatif Dan Inovatif Pencetus Transformasi” dan Peyampaian Anugerah Tokoh 2010. Majlis telah dirasmikan oleh Ir.Hj Mohd Fazli Bin Osman iaitu Pengarah Kanan Cawangan Kejuruteraan Elektrik JKR.

Sebanyak 12 kumpulan telah mengambil bahagian dalam mini konvensyen ini tetapi hanya 6 kumpulan yang berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir. Johan bagi Mini Konvensyen KIK 2010 dimenangi oleh Kumpulan B-STAREE (BPR’B’), naib johan dimenangi oleh Kumpulan GEMPUR (BPKS) dan tempat ketiga dimenangi oleh Kumpulan ENERGY dari unit (UIPT).

Tiga pegawai telah dinobatkan sebagai tokoh Cawangan Kejuruteraan Elektrik iaitu Cik Wan Rifhan Bt Wan Ab.Rahim bagi katogeri P&P, Encik Fitri Al-Ibni Bin Nadzri bagi Katogeri Kakitangan Sokongan 1 dan En. Abdul Sollah Bin Che Omar Bagi Katogeri Kakitangan Sokongan 2. Semoga dengan adanya majlis seperti ini dapat menjana pemikiran yang kreatif pada setiap kakitangan warga CKE dan diharapkan majlis seperti ini dapat diteruskan pada masa-masa yang akan datang.

Sumber Web CKE

0 Responses to “Mini Konvensyen KIK 2010”  1. Leave a Comment

Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 81,859 hits

RSS CUEPACS

  • LEBIH 71,000 PENJAWAT AWAM BERSARA AWAL ANTARA FAKTOR KESIHATAN December 8, 2016
    Bernama8/12/2012 Datuk Seri S.K Devamany - gambar failKUALA LUMPUR, 8 Dis (Bernama) -- Permohonan 71,700 penjawat awam untuk bersara awal diluluskan dari 2006 sehingga kini, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri S.K Devamany.Devamany berkata antara faktor penjawat awam memilih bersara awal disebabkan masalah kesihatan selain menceburi b […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers