Sambutan Hari Raya AidilFitri

Kuala Lumpur, 23 September 2010 (14 Syawal 1431) – Satu majlis sambutan Hari Raya AidilFitri di peringkat Unit Perunding Senggara Elektrik, Cawangan Kejuruteraan Elektrik telah di adakan dengan jayanya pada hari ini.. Majlis tersebut telah berlangsung dengan meriahnya walaupun dalam suasana yang bersederhana.

Majlis yang penuh bermakna ini juga turut digabungkan dengan majlis sambutan hari lahir Puan Rogayah yang merupakan salah seorang warga UPSE yang berkebetulan menyambut ulang tahun kelahiranya pada hari ini, Saudara Ahmad Zaki yang baru melangsungkan perkahwinannya dan En. Zaharan @ Abdullah yang baru sahaja menimbang cahaya matanya yang ke-4 pada bulan Ogos yang lalu.

(Gambar Ihsan : Rozaime)

En. Syahar Alam telah diminta menyampaikan sedikit ucapan bersemperna majlis ini bagi mewakili kalangan warga kerja lelaki. Manakala Ir. Halimah turut diminta menyampaikan sedikit ucapan bersemperna majlis ini bagi mewakili kalangan warga kerja wanita.

Ir. Mokhtar dalam ucapannya amat bersyukur dan memuji majlis yang telah di adakan ini. Diantara lain beliau menzahirkan bahawa majlis pada kali ini telah berjaya mewujudkan nilai dan sikap kerjasama dikalangan semua warga UPSE secara keseluruhannya. Sikap yang seumpama ini wajar dikekal dan diteruskan di dalam semua aktiviti khususnya dalam tugasan rasmi seharian.

Di akhir majlis, pihak Pengarah Program yang diketuai oleh En. Mohammad Azlan telah merakamkan ucapan Jutaan Terima Kasih kepada semua warga UPSE yang dengan sukarela menyumbang juadah / tenaga / wang ringgit dan berharap semoga majlis begini dapat diteruskan pada masa-masa akan datang

Advertisements

0 Responses to “Sambutan Hari Raya AidilFitri”  1. Leave a Comment

Ulasan :-

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Blog Stats

  • 86,135 hits

RSS CUEPACS

  • CUEPACS MOHON KENAIKAN 3 PERATUS GAJI ASAS PENJAWAT AWAM June 21, 2017
    Malaisiakini21'6'2017Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) memohon kerajaan agar mempertimbangkan kenaikan gaji asas penjawat awam sebanyak tiga peratus dalam Bajet 2018.Presidennya Datuk Azih Muda berkata jika diluluskan, kenaikan itu akan membantu meringankan beban 62,000 penjawat awam dalam kategori B40 yang berdepan […]

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 10 other followers